IT lösningar för Er bransch

Bank & Finans

Olmia har lång erfarenhet av arbete inom Bank och Finans sektorn. Under våra uppdrag i denna typ av komplexa verksamhetsmiljö har ett nära samarbete vuxit fram med våra kunder, bla genom engagemang i flertal GDPR anpassningar. Vår välrenommerade kundservice har alltid rönt stor uppskattning hos dessa kunder.

"Jag rekommenderar den tjänst vi använder oss av i dagsläget, skanning och tolkning av våra lånehandlingar."
Christina Hedwall
Business System Manager, Swedbank AB
Olmia är enkla att ha att göra med och smidiga i hantering av uppkomna aktiviteter."
Birgitta Norholm Persson
Förvaltningsledare It, Wasa Kredit AB

Försäkring & Pension

Olmia har över 40 års samlade erfarenhet inom Försäkring & Pension området och våra kunder drar dagligen nytta av vårt kunnande. Elektronisk arkivering och återsökning via Olmia´s lösningar används dagligen hos dessa kunder. Den intuitiva webblösningen som levereras av Olmia har uppskattats mycket av dessa kunder. 

"Oavsett om det gäller digitalisering av analogt data från till exempel blanketter eller e-arkiv, så har Olmia både kompetensen och verktygen."
Jari Kontkanen
Teamledare, Collectum AB
"Goda erfarenheter av Olmia kundservice, hör av sig och föreslår andra tider om de är uppbokade."
Lennart Rosberg
Förvaltningsledare, Folksam

Teknik & Industri

På Olmia är vi vana vid att kontinuerligt anpassa oss till ny teknik och digitalisering. Vi engagerar oss i de framtida behov och krav som våra kunder inom Teknik & Industri området står inför Vår starka engagemang att stödja våra kunder är det som har gjort oss framgångsrika inom detta verksamhetsområde.

"D-safe uppfyller våra krav och alla vi kommer i kontakt med på Olmia är mycket trevliga och hjälpsamma och gör allt för att hjälpa oss som kund."
Pia Sagré
HR-chef, DEKRA Industrial AB

Hör av dig till oss

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig